Новият Cadillac Escalade срещу Калашник (ВИДЕО)

NetNews

Скритата бронирана технология на новия Cadillac Escalade осигурява на пътниците защита от клас BR6: по този начин новото SUV ще ги предпази от нападение на стрелково оръжие от типа на автомат Калашников, както и от последиците от експлозията на две ръчни гранати наведнъж.

В базовата версия Cadillac Escalade получава бронирана капсула около купето. Освен това отделението за батерията и блока за управление на задвижването са бронирани отделно. Inkas ще замени стандартните стъкла с бронирани, а също така ще използва своята технология за защита на фугите на вратите.

Окачването на Cadillac Escalade има подсилени пружини, а стандартните гуми отстъпват място на такива, които са устойчиви на пробиване. Освен това автомобилът може да бъде оборудван с по-мощни спирачки, пожарогасителна система, както и сигнални светлини и сирена.

В същото време силовият агрегат на джипа Cadillac Escalade остава непроменен. Това е 6.2-литров V8 бензинов двигател с мощност 420 к.с. Той работи в тандем с 10-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на всички колела. По поръчка Inkas може да бронира и дизеловата модификация на Escalade, 3.0-литровият двигател на която развива 281 к.с. Вижте.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гери-Никол снима нов клип в Бали

След дълго затишие Гери-Никол се завръща към активното творене на музика. Варненската дива най-сетне ще зарадва феновете с ново парче след дълго чакане, а видеото към него в момента се снима в Бали, където до скоро тя пътуваше за екзотични почивки. Певицата не жали средства, когато прави нов проект, и […]