Новият MacBook ще има дръжка?

NetNews

Очаква се в следващите месеци от Apple да представят нов MacBook, който освен ново поколение на чипа М1, ще донесе и няколко други новости на потребителите. Преди известно време ви показахме патент на компанията който предполага замяната на клавиатура с тъч повърхност, а сега Instagram акаунтът Appledsign ни представя друга промяна, която част от потребителите искат.

Става въпрос за дръжка, подобна на тази на класическия iBook G3, което на практика е предшественика на сегашния MacBook. За момента рендърите са само дизайнерско хрумване, но няма да е изненада, ако наистина от Apple се вслушат в потребителите и представят подобна новост.

View this post on Instagram

A post shared by AppleDsign (@appledsign)

Самата цел на дръжката е доста ясна, а именно да носите лаптопа, когато не го използвате. Макар решението да е доста странно, то не можем да отречем, че е доста практично, а най-вероятно ще бъдат намерени и други приложения, като например да бъде използвано като повдигаща поставка в задната част, помагаща за охлаждането например.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

36-годишна жена се е самоубила във Враца

Млада жена е скочила от 6-ия етаж на вход "А" в блок №16 в ж.к. "Дъбника" във Враца, самоубийвайки се, научи BulNews. Трагедията е станала тази сутрин, около 4.00 часа. Съседи чули трясък и видели жената, която лежала бездиханна върху декоративна дървена ограда на градинка пред входа. Свидетели подали сигнал […]