Новият Windows 11 се появи в интернет преди официалната си премиера (ВИДЕО)

NetNews

Както ви информирахме по-рано този месец, Microsoft ще представи новата си операционна система Windows 11 на 24 юни, а изтекла в интернет версия, показва част от новостите, които тя ще има.

here's a first look at Windows 11. There's a new Start menu, rounded corners, a new startup sound, and more https://t.co/VDS08QPsl5 pic.twitter.com/OkCyX3TtmI

— Tom Warren (@tomwarren) June 15, 2021

Заедно със снимките и клиповете се появиха редица линкове от които да се изтегли изтеклата версия на Windows 11, но разбира се от Microsoft не препоръчват да го правите и да изчакате още няколко дни до официалната премиера.

Все пак можем да видим, че в новата версия на Windows са настъпили промени в дизайна, който вече предлага по-заоблени форми и нови икони, част от които не бяха променяни още от Windows 95. Появи се и видео с началния звук на Windows 11.

this is the new Windows 11 startup sound pic.twitter.com/UQZNFBtAxa

— Tom Warren (@tomwarren) June 15, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Министър Комитова: Ще се разделим цивилизовано с шефа на "Автомагистрали"

Шефът на „Автомагистрали“ Стоян Беличев е допуснал грешки, докато е управлявал търговското дружество и прецених, че можем да се разделим по един цивилизован начин. Това заяви в „Лице в лице“ по бТВ служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова. Вчера двамата влязоха в задочен спор през медиите […]