Оригиналното „тамагочи“ се завръща като смарт часовник

NetNews

В края на 90-те години на миналия век се появиха малки устройства с виртуални домашни любимци, които всеки можеше да отглежда и бързо се превърнаха в хит. През годините видяхме различни интерпретации на устройствата от различни компании и редица подобни приложения за телефон, но успехът им очаквано не беше същият.

Сега от компанията Bandai, която е първоначалния производител на „тамагочитата“ ще пробват да върнат успеха му, като пренесат устройството в 2021 година. Новите виртуални домашни любимци ще „живеят“ в смарт часовник и ще разчитат гласови команди и докосвания.

Целта на „тамагочитата“ остава същата като при оригиналния продукт, но с разликата, че можете да ги галите, да им говорите и разбира се да се грижете за тях като им давате вода и храна. Очаква се новата версия на класическия продукт да дебютира в на 23 ноември тази година в родната Япония.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разрушени ли са Содом и Гомор от огън и сяра?

"Внезапно като гръм от ясно небе се вдигна буря. Господ изсипа от небето сяра и огън върху градовете на плодородната равнина. Техните дворци и храмове, скъпи домове, градини и лозя и веселите, жадни за удоволствие тълпи, които предишната нощ бяха похулили небесните вестители – всичко бе поразено“. Унищожаването на Содом […]