Палатка, превръщаща пикап в кемпер (ВИДЕО)

NetNews

Alpha Motors наскоро предложи на света компактен електрически пикап Wolf, който бе последван от неговата удължена версия. Сега производителят ни дразни с туристическа версия, наречена Wolf + Cloudbreak.

По принцип това е обикновена палатка за къмпинг, която се прикрепя към товарната платформа. Тя обаче е изключително здрава и има надеждна рамка, която предпазва от вятър, или по-скоро от много силен вятър и дъжд.

За удобство палатката има два входа, а материалът от който е изработена е полиестер с висока якост, устойчив на разкъсване. Немската компания Heimplanet, която е специализирана в разработването на туристическо оборудване,също участва в проекта.

Размерите на палатката са 4 358 мм дължина, 3 729 мм широчина и 2 321 мм височина. Както бе споменато по-горе, оборудването е прикрепено към товарната платформа, което превръща колата и палатката в своеобразен разгъваем кемпер.

Интересният пикап Wolf дебютира през март тази година, а удължената му версия излезе през април. Платформата мигрира от купето Alpha. В базовата версия задвижващите колела са предни, но е предвидено и задвижване на всички колела.

Късата база достига скорост от 100 км/ч за 6.2 секунди, а пробегът с едно зареждане е 400 – 440 километра. Цените започват от 36 000 щатски долара, Още е рано да се говори за доставки на първите автомобили, тъй като все още няма дори тестови прототипи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СДС против прайда: ЛГБТИ общността не е дискриминирана

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на поредния прайд на 12 юни в София. Това заявиха от партията в официална позиция до медиите. "Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не […]