Първи интернет ъпдейт за електрическите Volkswagen-и

NetNews

През последната година, голяма част от автомобилните производители добавят една доста важна екстра към своите нови модели, а именно възможност за така наречените over-the-air ъпдейти или обновяване на софтуер чрез отдалечен достъп и без нужда от посещение на сервиз. Функцията доста напомня на тази при смартфоните и има почти същата роля.

От Volkswagen също са част от групата на производителите, които добавиха тази функция при своите автомобили, а сега техните собственици ще могат да се възползват за първи път от нея.

Германците обявиха, че първият over-the-air ъпдейт вече е наличен и ще може да се инсталира на моделите ID.3 и ID.4. След него, потребителите ще могат да открият подобрена функционалност на инфотеймънт системата, както и подобряване на светлините и светлинните сигнали в интериора.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-атрактивната българска община

„Зелен коридор“ – така община Елин Пелин е кръстила процеса по издаване на разрешителни за дейност на инвеститори, решили да развиват бизнес на нейна територия. Целта е да не се изпада в „безвремията на бюрокрацията“. Кризата, вследствие на пандемията от коронавируса, несъмнено се е отразила със знак „минус“ на общината, […]