Първи тестове на новия руски автобус VOLGABUS

NetNews

Руснаците започнаха тестове на новия руски автобус VOLGABUS 5270G2, който работи на природен газ. За място на тестовете е избран град Сочи, от където автобусите ще превозват пътници по планински пътища, като най-дългият маршрут към момента е два часа.

„По време на тестовете ще можем да сравним как се държи новата технология при различни условия, за да сме сигурни, че автобусите осигуряват модерно ниво на комфорт за пътниците. Новият автобус на метан е предназначен специално за работа по планински пътища при високи температури “, казва Роман Юренев, директор на пътническия транспорт в Националната транспортна асоциация на Русия.

Автобусите са оборудвани със система за гасене на пожар, камери за видеонаблюдение в пътническия отсек и в зоната около автобуса, електронни индикатори на маршрута, информационен плазмен панел и климатична инсталация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Уволнената шефка в Агенцията по инвестиции: Това е реваншизъм

„Приемам уволнението си като реваншизъм спрямо мен и спрямо правителството, което ме е назначило. Аз не съм член на никоя партия.“ Това каза Десислава Трифонова – освободена от поста изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции пред БТВ. Бившият зам.-министър Стамен Янев се връща като ръководител агенцията. Рокадата се оказа […]