Софтуерен проблем изтощава акумулаторите на електрическия Mustang

NetNews

Софтуерен проблем в един от модулите на електрическия Ford Mustang може да доведе до изтощаване на акумулаторите в някои автомобили. Оказва се, че поради грешка в компютрите, някои автомобили не получават ток, когато са включени в контакт или зарядна станция.

С други думи, акумулаторите на Mustang Mach-E се зареждат само когато автомобилът е шофиран, което не е толкова голям проблем, ако карате колата постоянно. Ако обаче я оставяте по-дълго време на зарядно, то акумулаторът може да се изтощи, като тогава ще се загубят някои от функциите, включително за отключване и заключване.

От Ford казват, че проблемът се решава лесно, като за това е нужно да включите зарядно към самия акумулатор, да свържете устройство със софтуер на Ford и да инсталирате последни ъпдейти, които са предоставени от компанията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Xiaomi разкри повече детайли за електрическата си кола

След като от Huawei вече представиха официална дата за премиера на своя първи електрически автомобил, то друг китайски технологичен гигант също разкри повече подробности относно своя проект за автомобил. Xiaomi разкри цената на превозното средство, както и малко повече информация относно целия проект. За начало автомобилът ще бъде разположен в […]