Средно по 138 долара са дадени за приложения в iOS през 2020 година

NetNews

Apple обяви интересна статистика в която се съобщават приходите на компанията от платени приложения в App Store. От компанията отчитат ръст при покупката на платени приложения, като според сметките се падат средно по 138 долара на човек.

За сравнение през 2018 година сумата е била 79 долара, а през 2019 година е достигнала 100 долара. Големият ръст не е толкова изненадващ с оглед на пандемията и това, че по-голямата част от хората са затворени вкъщи и намират развлечение в различни приложения или игри.

Най-голям е ръста при игрите, където през 2019 година средната сума е варирала около 50 долара, а през изминалата 2020 година, тя се е покачила до 76 долара. Не е изненадващо, че и от началото на тази година, американската компания може да се похвали с приходи от 15.7 милиарда долара, благодарение на различни платени услуги.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Милица Гладнишка разкри как е свалила 25 кг.

Където и да се появи, чаровната Милица Гладнишка предизвиква усмивка и искрено забавление. Това се случва не само на театралната сцена, а както можем да се убедим всеки понеделник – и от тази на "Като две капки вода", където участва в момента. Наскоро преди да излезе на сцената, за да […]