Bugatti Chiron, направено от… скрап (ВИДЕО)

NetNews

Bugatti Chiron e един от най-популярните и също така един от най-скъпите автомобили. Милиони са хората които го харесват, но едва няколко хиляди са тези които имат възможността да го притежават. Напълно разбираемо, след като трябва да се разделиш над милион, за да притежаваш един от моделите на марката.

Група тайландци са намерили начин да притежавате собствен Chiron срещу около 30 хиляди долара. Както може да стане ясно и от името, Scrap Metal Art Thailand се занимава с направата на различни произведения от скрап. С помощта на електрожен, добро въображение и килограми неизползваем метал, няколко души успяват да направят различни ръчно изработени модели. Разбира се, те не се движат и могат да послужат за интересна изложба, но пък биха изглеждали добре и в гаража до истинския ви Chiron.

Във видео на CB Media могат да се видят няколко модела на известни и доста скъпи автомобили. Най-интересните са две Bugatti-та, доближаващи се доста до оригиналните коли. Те разполагат с интериор, двигател, а единият от моделите, дори предлага отварящи се врати. Двата Chiron-а са направени по поръчка и съвсем скоро ще бъдат изпратени към новия си дом в Швеция. Освен тях, можем да видим още Mercedes-Benz 300SL, Mercedes-Benz AMG GT, Ferrari 250 GTO и още много други „скрап произведения на изкуството“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експерти: Ако работниците се осигуряват здравно, работата „на черно“ ще намалее

Здравните осигуровки да се плащат изцяло от работниците или служителите като форма на противодействие срещу недекларираната заетост, предложиха експерти по време на дискусия организирана от Асоциацията на индустриалния капитал. Проф. Емилия Ченгелова обясни защо: "По този начин ще се намали икономическият интерес на работодателя от недекларирана заетост и в същото […]