Domino’s ще доставя пица с роботи

NetNews

Наред с автономните автомобили, пазарът започва да се допълва с все повече автоматизирани решения, които не изискват особена човешка намеса. Едно от последните нововъведения при Domino’s е именно такова и засяга доставките.

Компанията ще изпробва автономен робот Nuro R2 в един от филиалите си в Тексас. Всеки клиент ще може да избира дали доставката му да бъде осъществена по традиционен начин или чрез робота. Малкото превозно средство може да изпълнява различно зададени маршрути, а във вътрешната му част има специално обособено място за съхранението на храна.

Ако клиентите пожелаят доставката им да бъде осъществена чрез Nuro R2, те ще получават известия с процеса на тяхната поръчка, както и с местоположението на робота. След като автономния робот достигне до адрес, клиентът ще получи специален PIN код, който да въведе върху робота и така да отключи своята поръчка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съпругата на Икарди реши пак да покаже пищното си деколте

Уанда Нара обича да се хвали с пищните си форми и използва всеки удобен момент, за да го направи. Ако пък няма такъв, сама го създава. Съпругата на футболиста на ПСЖ Мауро Икарди отново го направи, споделяйки спираща дъха снимка в Инстаграм. На нея тя релаксира, облечена в спортни дрехи, […]