Facebook добавя „експерти“ в групите

NetNews

Facebook ще добави нова функция, която ще помогне за категоризирането на различни хора, членуващи в различни групи в социалната мрежа. Новата функция ще отличава хората, които през времето са се доказали, че спомагат за дейността на групата и изказват мнение, което да помага на потребителите.

Всеки администратор на група във Facebook ще има правото да постави означение „експерт“ на хора, които прецени, че са полезни в дадена сфера или са показали знания в конкретна област. По този начин потребителите ще могат лесно да разграничат фалшивата информация и тази която би могла да им бъде от помощ.

Към момента функцията не е активна за всички, а от Facebook споделят, че тя е в тестов период, но се очаква съвсем скоро да бъде представена официално и да бъде активна за всички.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха българи за „ало“ измама в Гърция

При операция на МВР и прокуратурата са задържани български граждани за участие в "ало" измама, извършена на територията на Гърция, съобщиха от МВР. Акцията се е провела на 13 юли, по разследване образувано в България. Жертвата на схемата е 81-годишна жена от гръцкия град Янина, която им е дала 14 […]