FaceTime вече няма да бъде само за Apple устройства

NetNews

Приложението за видео разговори FaceTime е едно от няколкото приложения, които са достъпни само за ползватели на Apple устройства, но изглежда че това е на път да се промени. Вчера, по време на ежегодното WWDC събитие, марката от Купертино обяви, че услугата ще бъде достъпна и под други операционни системи.

Това ще става благодарение на уеб базирана версия, която ще бъде съвместима с Andorid и Windows устройства. Заедно с това и още няколко обновления, Apple иска да превърне FaceTime в приложение подобно на Google Meets, Zoom, Microsoft Teams и редица подобни, които добиха голяма популярност покрай пандемията.

От компанията планират да въведат и редица нови функции с пускането на iOS 15, като това включва промяна на фона, споделяне на екран, звук или видео от различни платформи и други подобни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Омбудсманът: Закриването на съдилища ще ограничи достъпа до правосъдие

В позиция до Висшия съдебен съвет омбудсманът Диана Ковачева алармира, че обсъжданото от ВСС закриване на съдилища ще ограничи достъпа на гражданите до правосъдие, съобщи БНР. Повод за позицията на Ковачева са жалби и петиции на граждански сдружения, местни органи, адвокати и съдии, които протестират срещу приетия от ВСС модел […]