GM патентова нова система за масаж на ходилата

NetNews

Много от автомобилите от висок клас, а и не само, предлагат функция за масаж на шофьора, пасажера до него и дори на пътниците в задната част. Това не е нещо ново и може да се види дори и в по-стари автомобили, но от General Motors са решили да ни изненадат с нова функция която най-вероятно ще се появи през следващата година.

Компанията е патентовала система за масаж на ходилата, вградена в пода на мястото до шофьора. Както може да се види и на снимката, публикувана от Carscoops, специални въздушни възглавници ще променят налягането си, като така ще симулират масажната функция. От Audi вече предлагат подобна екстра, но тя е налична само на задната дясна седалка и предлага масаж на ходилата, който е интегриран в задната част на предната седалка.

Очаква се първият модел, който ще се сдобие с новата функция на GM да бъде изцяло електрическият Cadilac Celestiq. Ако твърденията са верни, то ще видим екстрата най-рано през 2022 година и то само за американския пазар.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трета вълна! Недостиг на персонал в болниците в Чехия, Северна Франция е под блокада

Днес е първата събота в Истанбул от началото на декември без забрана за излизане от къщи. Животът в мегаполиса постепенно се нормализира. Ресторантите и кафенетата са отворени с ограничено работно време и на половина от местата, предаде БНТ. Чешки болници обявиха, че са извънредно претоварени, което означава, че не всички […]