Lexus показа автомобил за геймъри

NetNews

Tesla вече не е единственият автомобил, който позволява да играете игри, докато стоите в автомобила си, макар да е по-използваем от Lexus-а, който ще видите на снимките.

За база е използван Lexus IS350 F Sport, като интериорът е специално преработен, за да пасне максимално на геймърите, след проведена анкета в платформата Twitch, как точно да изглежда той. Темата е Neon Tokyo, а за нея са гласували 55% от анкетираните. Външността е облепена във фолио със специален дизайн, избран от 48% от гласувалите.

Поглеждайки интериора, първото нещо което се набива на очи е големият екран, който стои пред пасажерското място. Именно от там може да играете игри, а специални светлини, лазери и дори машина за дим ще допринасят за максимално реалистично усещане. Багажника е мястото където се намират повечето от елементите на компютъра, който e сглобен от фирмата SPCS. Макар автомобила на практика да може да се движи, то той не е особено използваем за друго, освен за игри, с големият екран в дясната част и багажника, зает от компютърни части.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

По-ниски цени и повече предлагане

Обемът на сключените сделки с офис площи през 2020 г. е 107 600 кв.м. През втората половина на 2020 г. брутно наетите площи са 51 100 кв.м, на годишна база се регистрира спад от 39% спрямо 2019 г. Търсенето през разглеждания период се определя от секторите: ИТ и аутсорсинг (47%), […]