Lexus тества един от моделите си във фризер (ВИДЕО)

NetNews

По време на своето проектиране, автомобилите минават редица тестове с които да бъде подсигурено тяхното качество преди окончателното им пускане в производство. От Lexus също решиха да тестват един от моделите си по малко по-необичаен начин, който от своя страна изигра и ролята си на реклама.

Кабриолетът LC бе поставен във фризер при температура от -18 градуса по целзий и прекара там 12 часа. За да бъде максимално натоварването, хората от Lexus са свалили тавана на кабриолета, а купето е поръсено с вода.

Крайният резултат, както може да видите и на снимките е покрито с тънък лед купе, което въпреки прекараното при минусови температури време, успява да запали и да функционира идеално.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Екоминистерството представи доклад за състоянието на околната среда

В Министерството на околната среда и водите представиха Националния доклад за състоянието и опазването на околната среда. В него са засегнати основни тенденции, проблеми и предизвикателства. Докладът дава информация какво е състоянието на околната среда в страната към 2019 г. Той е изготвен от съвместна работна група от водещи експерти […]