Nissan показа как реставрира Skyline за 400 хиляди долара (ВИДЕО)

NetNews

В края на миналата година, Nissan обяви програма която позволява на собствениците на Nissan Skyline да получат автомобила си реставриран до най-малкия детайл. Това включва както купето на автомобила, така и ревизиране на окачването и двигателя на японските машини.

Процесът започва с разглобяването на автомобила, след което той се боядисва в бяла боя, за да могат да се изпълнят следващите стъпки. Модерна технология използва редица сензори, за да сканира купето на Nissan-а и да отбележи всяка една забележка, неравност или проблем. След като те се отстранят, купето се потапя в специален разтвор, за да предпази голия метал от ръжда.

Следващата стъпка е сглабянето на ревизираните двигател, скоростна кутия и ходова част. След като Skyline-ът е „събран“, той преминава през редица тестове, за да се гарантира качеството на извършените услуги, преди да бъде предаден към клиента. Както може да видите и в заглавието, подобна процедура излиза доста солено. От спортното подразделение Nismo оценяват труда си на 400 хиляди долара, срещу които получавате чисто нов, старият си Skyline.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Маркова: Всяко второ или трето дете с респираторна симптоматика има COVID-19

„По отношение на есенната и на настоящата вълна на коронавируса няма съществена разлика в начина, по който децата боледуват. Най-често симптомите са силно ограничени и често преминават спонтанно без някакво специфично лечение. Има и деца, за които се налага хоспитализация. Този процент е относително нисък“. Това обобщи пред БНР педиатърът […]