Porsche: Новите коли няма да се превърнат в смартфони

NetNews

За никого не е тайна, че през последните години автомобилите съдържат повече компютърни технологии, отколкото някога сме си представили. В допълнение на това няколко производители на телефони вече се включват в автомобилната индустрия и това поражда някои въпроси.

Ще успеят ли автомобилите да се превърнат в смартфони? На този въпрос отговарят от Porsche, като сравняват Over-the-air ъпдейтите с тези при смартфоните. Вече няколко автомобилни производители, сред които и Porsche, предлагат функция която позволява ъпдейт на софтуера, който добавя нови екстри или в случая на Taycan, дори подобрява техническите характеристики.

Според марката от Щутгарт, това няма да превърне бъдещите автомобили в смартфони. Ъпдейтите ще подобряват колите, но ще бъдат запазени подобни тенденции, при които повечето модели получават фейслифт на всеки четири години.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Караянчева: Радев вече е кандидат за втори мандат със собствена ЦИК

В този момент в Народното събрание на Република България бяха увеличени правомощията на президента Радев – да назначава ЦИК по свое усмотрение. Радев вече е кандидат за втори мандат със собствена ЦИК. Това заяви зам.-председателят на парламента и депутат от ГЕРБ-СДС Цвета Караянчева. "Този хазартен залог за служебна победа бе […]