Realme ще представи първото магнитно безжично зареждане при телефоните с Android

NetNews

От Realme загатнаха за появата на нов смарфтон в своята продуктова гама с името Flash. Очаква се той да бъде представен съвсем скоро, а според GSMArena, това ще е първият телефон с Android, който ще поддържа безжично магнитно зареждане.

Подобна технология видяхме през изминалата година от Apple, които въведоха така наречения MagSafe стандарт с появата на iPhone 12, след като до преди няколко години подобна технология бе използвана при лаптопите на марката.

Очаква се технологията при Realme да не се различава значително, като вместо кръглия дизайн като при Apple, тук най-вероятно той ще разчита на по-квадратни форми. Според данните, безижчното зарядно ще може да зарежда с до 15W, което ще го направи по-бързо от това на Apple.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Адвокат Хаджигенов: Казахме на ИТН, че няма да подкрепим Петър Илиев за премиер

Не познавам кандидата за премиер на "Има такъв народ" (ИТН) Пламен Николов. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!", който коментира връчването на мандат за съставяне на правителство от президента на първата политическа сила в парламента и оттеглената в […]