Samsung случайно (или умишлено) показа Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Watch 4 (ВИДЕО)

NetNews

Samsung публикува промоционален видеоклип в официалния си канал в YouTube, посветен на развитието на платформата Good Lock, „уникален инструмент за персонализация за потребителите на Galaxy“. Видеото случайно (или умишлено) показа едновременно две устройства, чието представяне трябва да се състои на 11 август на събитито Galaxy Unpacked. Това е дългоочакваното трето поколение гъвкав смартфон Galaxy Z Fold 3 и следващият модел на смарт часовника Galaxy Watch 4, работещ под Android WearOS.

Смартфонът с гъвкав екран Galaxy Z Fold 3 във видеото е показан в кожен калъф, който скрива дизайна на корпуса, оставяйки отворен само основния модул на камерата. Момичето с Galaxy Z Fold 3 се появява по време на видеото с жълт стилус в ръце, което косвено потвърждава многобройните изявления на вътрешни лица за наличието на S Pen в новото поколение гъвкави смартфони Samsung.

Също така на ръката на момичето можете да видите смарт часовника Galaxy Watch 4 с кожена каишка. След по-малко от месец, на 11 август, ще се състои официалното представяне на нови устройства на Samsung, сред които освен Galaxy Z Fold 3 ще има и Galaxy Z Flip 3, задвижван от процесор Snapdragon 888, безжичните Galaxy Buds 2 слушалки и следващото поколение на смарт часовника Galaxy Watch 4.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Борис Борисов е назначен за зам.-директор на БАБХ

Д-р Борис Борисов е назначен на длъжността заместник изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните, съобщиха от пресцентъра на Агенцията. Борисов поема ръководството на дейностите по отношение на здравеопазването на животните. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина