Tesla запазва биткойните, въпреки че се отказа от тях

NetNews

Както преди няколко дни стана ясно, Мъск се отказа от това да приема биткойни, като метод за разплащане за нови автомобили, въпреки че преди известно време инвестира 1.5 милиарда в криптовалутата и обяви новия начин за плащане.

След като от компанията обявиха, че няма да приемат биткойна поради съображения от екологична гледна точка, видяхме как цената на криптовалутата спадна с близо 50 процента в рамките на 24 часа, като това се отрази и на акциите на Tesla.

Сега нещата започват отново да се връщат към първоначалната си позиция, след като стана ясно, че Tesla все пак ще запази биткойните които има към момента. Припомняме, че след инвестицията, Мъск продаде биткойни на стойност от 272 милиона долара, които от своя страна му осигуриха около 101 милиона долара печалба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Невиждан скандал е напът да избухне в родния баскетбол - президент с шокиращи разкрития

Невиждан скандал е напът да избухне в родния баскетбол. Президентът на баскетболния Черно море Тича д-р Георги Ганчев призна, че има големи съмнения, че отборът е участвал в уредени мачове през изминалия шампионат. Той даде пресконференция във връзка с края на сезона, като основната тема бяха именно въпросните срещи. „Основната […]