Volkswagen вика в сервизите 56 хиляди нови „голфа“

NetNews

Собствениците на 56 000 автомобила от осмото поколение на Volkswagen Golf ще бъдат поканени в сервизите на компанията за отстраняване на бъгове в софтуера, съобщава Reuters. Проблемите не са критични и не влияят на безопасността.

Ще бъдат отзовани само коли, произведени до юли 2020 г., в които са възможни неизправности в работата на мултимедийната система и камерата за движение на заден ход. От Volkswagen уточняват, че собствениците могат да отстранят проблема и самостоятелно, но за да ги улеснят, от компанията са решили да организират сервизна акция. Всички работи по диагностиката на софтуера и актуализирането му ще бъдат безплатни.

По данни на JATO Dynamic Volkswagen Golf е най-продаваният автомобил на европейския пазар с 252 138 нови регистрации за първите 11 месеца на 2020 г. Въпреки това в сравнение с 2019-а от бестселъра са купени с 33% по-малко бройки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Район "Средец" стартира програма за безплатни услуги по медиация за граждани и търговци

Район "Средец" и "Център за решаване на спорове" стартират програма за предоставяне на безплатни услуги по медиация за граждани и търговци, които имат адресна регистрация на територията на район "Средец". ''Надяваме се това да е от полза най-вече както при междусъседски спорове, така и при всякакви други конфликтни ситуации, когато […]