Windows 10 ще е актуален само още четири години

NetNews

Следващата операционна система на Microsoft – Windows 11 ще бъде официално представена след по-малко от седмица, макар вече да видяхме различни видеа и снимки, придружени с линкове за изтегляне, които изтекоха по-рано. Очаквано с представянето на нова версия на своя софтуер, компанията ще спре поддръжката на по-старите му версии и конкретно тази на Windows 10.

Една от най-използваните версии на операционната система ще се поддържа още поне 4 години, след като от Microsoft смятат да прекратят ъпдейтите от 14 октомври 2025 година.

Припомняме, че Windows 10 бе представена в средата на 2015 година, а не много трудни сметки показват, че операционната система ще бъде актуална на пазара за близо 10 години, подобно и на предишните версии.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Михаела Филева и приятелят ѝ обиколиха приказни места

Михаела Филева неведнъж е доказала, че е авантюрист по душа, а обиколките на земното кълбо са една от най-големите ѝ страсти, наред с музиката. При всеки сгоден случай тя стяга багажа си и се отправя към някоя нова точка на географската карта, възползвайки се максимално от възможностите и преживяванията, които […]