Windows 11 пристига на 24 юни? (ВИДЕО)

NetNews

Както и по-рано ви разказахме, Microsoft планира да покаже нова версия на една от най-използваните операционни системи в света – Windows. От компанията все още не са обявили официална дата за премиерата ѝ, но от друга страна организират голямо събитие на 24 юни.

До събитието остават по-малко от две седмици, а от Microsoft пазят в тайна каква е програмата и какво точно ще видим тогава, но пък публикуваха интересно видео, което според тях е идеално за релакс и медитация. В него можем да открием звуците при стартиране на всеки един от досегашните Windows-и, като скоростта им е забавена с 4000%.

Освен, че от компанията представят всички версии на операционната система, то по наблюдателните най-вероятно забелязват и продължителността на клипа, която е точно 11 минути. Според мнозина, това няма как да е направено случайно и времетраенето е препратка именно към новата версия на Windows, която както вече споменахме най-вероятно ще бъде представена на 24 юни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Добавиха още девет филма в официалната селекция на кинофестивала в Кан

Анимация за Ане Франк – еврейската девойка, описала живота си, докато се крие от нацистите през Втората световна война и загинала в концентрационен лагер, биографичен филм за рап групата "NTM" и най-новата продукция на Гаспар Ное са добавени към официалната селекция на 74-ия кинофестивал в Кан, съобщиха организаторите, цитирани от […]