Xiaomi патентова смартфон с дисплей, който покрива цялата предна част

NetNews

Телефоните със заоблени дисплеи се нашумяха около 2014-2015 година и бяха популярни за сравнително кратко време, като ползата от заоблените екрани не беше толкова съществена, че да оправдае по-високата цена и производствени разходи.

Изглежда, че сега този тип устройства могат да се завърнат под малко по-различна форма, като заявката за това идва от Китай и по-точно Xiaomi. Кадри от letsgodigital разкриват патент за смартфон на марката, който разполага с дисплей, който е извит във всички краища на телефона.

На практика цялата предна и по-голямата част от страничната част са покрити от екран, а чертежите показват липса на физически бутони и камера в предната част. Очаква се от Xiaomi да използват камера, която е скрита под самия дисплей, като технологията най-вероятно ще дебютира с един от моделите на марката още през тази година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Волен Сидеров: Изборите няма да бъдат честни

"Изборите няма да бъдат честни, защото не беше сменено ръководството на „Информационно обслужване“, каза по NOVA NEWS Волен Сидеров, председател на ПП "Атака". Според него няма значение дали се гласува с машини, или на хартия, докато накрая резултата се обработва от тях, а правителството не е проявило кураж да се […]