Zoom ще предлага превод в реално време при видеоразговори

NetNews

Zoom продължава да подобрява услугите си, като с последната си инвестиция придобиват компания, която специализира в преводи в реално време. Германската Kites вече е собственост на Zoom и благодарение на изкуствен интелект трябва да улесни комуникацията на различни езици при видеоразговори.

Към момента Zoom предлага подобна услуга, но тя работи само за англоговорящи, което не помага на голяма част от хората. Чрез придобиването на Kites, предлаганите преводи ще бъдат от разнообрази езици, макар все още да не се споменава точно кои са те.

Zoom e едно от най-предпочитаните приложения за видеоразговори в последната година, така че не е изненада, че от компанията се опитват да запазят позициите си чрез внедряване на нови технологии.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Подводна експедиция описва пораженията върху „Титаник“

Легендарният кораб, потънал след сблъсък с айсберг, бавно се разгражда – появяват се все повече пробойни в корпуса, "гарвановото гнездо" вече не съществува, а парапетите на палубата всеки момент може да рухнат, информира БТА. В надпревара с неизбежното, експедиция на компания за подводни операции тази седмица започва работа по годишното […]