Тиери Анри: Не зная какво се случва с Мбапе, нов виждам, че говори с изявите си на терена

NetNews

Френската футболна легенда Тиери Анри се надява звездата на Пари Сен Жермен да остане в отбора. Според Анри Мбапе не прави нищо грешно в момента, а с изявите си на терена показва, че уважава договора си с ПСЖ, който изтича след година.

“Не зная какво се случва с Мбапе. Винаги можем да спекулираме и да казваме много неща. Това, което аз виждам, е, че той все още е там, продължава да тренира, опитва се да създава положения за своите съотборници, бележи голове. Той е играч, който уважава договора си, не прави нищо лошо и говори с изявите си на терена.

Както често казвам, когато видим един изключителен играч, започваме да търсим негови грешки в дреболиите. Надявам се той да остане в ПСЖ. Надявам се да играе добре и ще видим след това какво е подготвило бъдещето за него, защото е нормално той да си преценява нещата. Но дали той проявява неуважение към някого? Не, не съм видял такова нещо. Той е там, показва присъствие и дори играе добре”, коментира пред Amazon Анри.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трагедия с млад футболист: Почина едва на 23 години...

Трагедия с млад футболист разтърси Ейре. На 23 години почина Рой Бътлър, който в бивш играч на местния Уотърфорд. Младият спортист се е споминал след кратко боледуване, но няма повече информация какво точно е било заболяването. Бътлър е юноша на Уотърфорд, а през 2016 година записва дебют в първия отбор. […]