Тиери Анри остава в треньорския щаб на Белгия

NetNews

Бившият нападател на Франция Тиери Анри ще остане в треньорския щаб на националния тим на Белгия до Световното първенство през 2022 година в Катар, обявиха от федерацията на страната. Анри беше в щаба на Роберто Мартинес, когато Белгия достигна полуфиналите на Мондиал 2018, издигна се до помощник-треньор, преди да започне собствена треньорка кариера.

Бившият футболист на Арсенал имаше неуспешен период във френския Монако 2018/2019, след което стана треньор на Монреал Импакт в шампионата на САЩ и Канада. Той напусна канадския клуб през февруари, заявявайки, че иска да бъде по-близо до семейството си в Лондон, преди да се присъедини отново към Белгия през юни за Евро 2020. Сега Анри ще остане до края на Световното първенство през 2022 година в Катар, когато договорът на Мартинес също изтича.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Черни знамена в Шри Ланка в знак на протест

Католическите общности в Шри Ланка участваха в мълчалив протест, предаде Aleteia.org. Църкви, домове и частни фирми издигнаха черни знамена в знак на протест срещу неефективното разследване на правителството за атентатите във Великденската неделя през 2019 г. Улиците бяха затрупани с черни знамена, тъй като новият локдаун заради COVID-19 задържа хората […]