Тийнейджър изнасилвал системно 11-годишно момче в тоалетната

NetNews

Тийнейджър от пловдивското село Песнопой отива за три години и два месеца в затвора след серия изнасилвания. Жертвата – негов съученик от местното школо, съобщи "Трафикнюз".

Гаврите са се разигравали през 2019 година, но чак сега насилникът бива осъден. На 14 януари било първото посегателство. Тийнейджърът изнасилил 11-годишното момченце, като го заплашвал и дори го е малтретирал.

Насилието се оказва нееднократно. Следващите три седмици още три пъти детето е било изнасилвано от по-големия си съученик.

Освен осъденият, още трима са участвали в престъплението. Те са от ромски произход, а жертвата им е българче. Момчетата го карали насила да им прави орална любов.

Близо две години по-късно изнасилвачът си понесе наказанието. Той е осъден за три години и два месеца затвор, при общ режим. Освен това ще заплати и разходите по делото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Преди мача с Реал М: Mениджърът на Челси няма нито една загуба от испанци в Европа

Челси досега е играл срещу испански отбори на елиминации 12 пъти, като в 5 случая е продължавал напред, а в 7 е отпадал. От друга страна обаче мениджърът Томас Тухел няма нито една загуба от испанци (3 победи и 4 равенства). Реал пък се справя доста успешно в елиминационни двубои […]