Тита и Диона в „мръсна“ битка – голи и нацапани (ВИДЕО)

NetNews

Лъсна новият бюст на Диона, чието творчество е нещо между рап и попфолк. Силиконът на напористата хубавица от Бяла Слатина се изля на показ по време на битката с колежката ѝ Тита в рамките на състезанията, организирани от фирма за залагания. Тъй като се излъчваха онлайн, нямаше как да бъде предотвратен стриптийзът и всички успяха да видят гол пищния бюст на Диона. За пропусналите имаше записи.

До неволното разголване се стигна по време на оспорваната борба между Диона и Тита. Двете се появиха на тепиха по цели бански костюми. Тита предвидливо бе сложила сутиен, но Диона явно не се бе сетила, че при хватките и въргалянето гърдите ѝ могат да изскочат, както и стана. След като на няколко пъти бюстът ѝ прехвърли деколтето, Диона поиска тениска от организаторите.

По-късно в социалната мрежа TikTok Диона разкри, че са се появили хора, които я заплашвали, че ще извадят кадри на гърдите ѝ. „Ама на мен гърдите ми бяха по-малки от грахово зърно и аз си ги показвах, та сега ли ще ми дреме?”, коментира рапърката-фолкпевица през смях във видео в социалната мрежа.

Диона продължи с призива: „Ама гледайте, оплакнете окото, радвайте се малко! Изобщо ако ме познавате, вие не ме познавате, но така от изявите, които съм давала в интернет, би трябвало да знаете, че изобщо не ми пука и винаги се радвам на безплатния пиар”.

Диона, която е позната и с участието си във „ВИП Брадър”, стартира кариерата си като самопродуциращ се изпълнител, като залагаше на рапа. По-късно неин продуцент стана колегата ѝ Галин. Само около година по-късно отново обяви, че ще се продуцира сама. Този юли певицата се похвали, че вече е част от „Пайнер”. Визията ѝ също претърпя промяна. Диона стана блондинка и побърза да си увеличи бюста, с което веднага се похвали.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП връща в 17 ч. във вторник мандата на президента Радев

На 7 септември, вторник, от 17 ч. държавният глава Румен Радев ще приеме на „Дондуков“ 2 представители на парламентарната група на „БСП за България“, на която връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 46-ото Народно събрание. БСП не успя да реализира мандата, след като не получи […]