Титуляр в Челси отказа да играе във финала за ФА Къп

NetNews

Един от титулярните централни защитници на Челси – Андреас Кристенсен, шокира всички, свързани с клуба, след като британските медии днес разпространиха новината, че той е отказал на Томас Тухел да се включи в състава за финала във ФА Къп срещу Ливърпул.

Датчанинът изобщо не попадна в групата за мача и по всичко личи той е решил да приключи отношенията си с клуба по възможно най-лошия начин.

Договорът на Кристенсен изтича след по-малко от два месеца, а информацията напоследък е, че е постигнал договорка с Барселона за преминаването си в клуба със свободен агент.

26-годишният централен защитник стартира в 50% от мачовете за „сините от Стамфорд Бридж“ този сезон, а във въпросния финал трябваше да бъде заменен от Тревор Чалоба. Отборът му така и не допусна гол в редовното време и продълженията, но въпреки това отстъпи след дузпи на Ливърпул.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пуснаха новия мост над р. Струма на пътя Симитли - Разлог

Отворен за движение е новият мост над р. Струма на второкласния път II-19 Симитли – Разлог. Съоръжението е при входа на град Симитли и е част от бъдещия пътен възел „Симитли център“ на автомагистрала „Струма“. Инвестицията е за близо 4,7 млн. лв. с ДДС и е от националния бюджет. Мостът […]