Това е най-дългоочакваната Олимпиада

NetNews

Националния отбор по художествена гимнастика беше част от делегацията, която присъства на официалната церемония в Гербовата зала на президентството, на която президентът Румен Радев връчи националния флаг на президента на БОК Стефка Костадинова.

След това националният селекционер Весела Димитрова застана пред медиите и сподели всички новости около момичетата от ансамбъла.

"Това е най-дългоочакваната Олимпиада, естествено, вълнуват се както момичетата, така и всички спортисти и ръководители от делегацията. С вълнение и нетърпение очакваме олимпийските игри. Те са подготвени, че очакванията към тях са големи. Вярвам, че ще ги оправдаят, дай Боже да са живи и здрави и всичко да е наред", каза Весела Димитрова, цитирана от Topsport.

"Абсолютно готови и здрави са момичетата, отиваме като последна проверка в Минск и ни остават още броени дни, лагер в Япония и дългоочаквания старт. Те за първи път ще участват на олимпийски игри. Вълнението при тях е голямо. Подготвили сме ги за всичко, което ги очаква. На 21 юли заминаваме за Мураяма – града домакин, който ни приема в последните четири години. Там ще направим двуседмичен лагер. На 1 август влизаме в олимпийското село и след това предстоят състезанията ни", заяви още Димитрова, която сподели и впечатленията си от проведената наскоро селекция за попълване на състава след Игрите в Токио.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изнасяме етерични масла почти колкото плодове и птиче месо

Близо 100 представители от 71 дестилерии се събраха на 15 юни 2021 г. в Стара Загора на Първата национална среща на преработвателите на етерично-маслени култури. По време на събитието, организирано от неправителствената организация ИнтелиАгро, участниците обсъдиха най-наболелите теми в бранша и потърсиха възможни решения. „Износът от България на етерични масла, […]