Това са най-скучните мъже от зодиака

NetNews

Няма какво да си кривим душата – има хора с които времето отлита бързо и неусетно и винаги с тях се случва нещо ново, а има и такива, с които се молим да приключи по-бързо и ако може да не се вижадме никога вече.

Още по-голям проблем е, когато това е среща и единият от партньорите е точно втория тип хора. Вижте кои са мъжете от зодиака, които освен да карат партньорките си да се прозяват, няма да постигнат нищо повече.

Телец

Те ценят много традицията и последователността, като живеят по график и не понасят промяната. Телецът е сериозен, практичен и лоялен и никога не може да бъде подтикнат към риск или спонтанно приключение.

Дева

Мъжете Дева са строги и сериозни хора, които имат безумно високи изисквания към всичко и всеки. Следователно, той няма да позволи на приятелката си да наруши правилата или да прекрачи границата на неговото "нормално".

Козирог

Такъв мъж живее според графика, който сам си е определил – яде само обичайната храна и отива в познати заведения, като винаги поръчва същото. В партньора си той търси последователност и сериозно отношение. За него едно и също, означава сигурно. А всяка нова промяна е излишен стрес.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ямболската болница е с нов борд на директорите от днес

С нов борд на директорите от днес, 1 септември, е областната МБАЛ „Св. Пантелемон” в Ямбол, научи NetNews от свои източници. Промяната е извършена на състоялото се по-рано през деня общо събрание на акционерите на здравното заведение. От 3-членния управителен орган са освободени д-р Димитър Рунков и д-р Кирил Попов. Новият борд е в състав проф. д-р Жени Стайкова, д-р Панайот Диманов и Десислава Костова, която бе и в предишния състав.
МБАЛ Св. Пантелеймон Ямбол