Този „кейс“ добавя 5G свързаност към смартфона

NetNews

Компанията Soyealink показа интересен аксесоар за Huawei P50 Pro, който освен, че осигурява защита на флагманското устройство, добавя и функция, която смартфонът няма. Става въпрос за 5G свързаност с която смартфонът не разполага поради причини свързани с международните доставки на компоненти.

Самият „кейс“ е с изключително тънка рамка и разполага с eSIM, която работи с 5G модем и обикновен двуядрен процесор с тактова честота 1.35GHz, който да задвижва нещата. Всички операции се управляват от смартфона, а в лентата за уведомления дори може да се види и индикатор за обхвата.

Аксесоарът комуникира със смартфона чрез USB Type-C порт, а изнесен USB Type-C порт помага за зареждането на устройството, без допълнителна нужда от премахването на „кейса“. Все още не е ясно дали специалният калъф ще бъде продаван в Европа и ако да, на каква цена ще бъде той.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Саудитска Арабия е връхлетяна от пясъчна буря

Пясъчна буря връхлетя днес столицата Рияд и други райони в Саудитска Арабия, намалявайки видимостта и засягайки транспорта, предаде Франс прес. Националният метеорологичен център предупреди за „прашни ветрове“ в източната част на страната и в Рияд. В резултат видимостта ще бъде намалена. Според прогнозите подобни климатични условия ще обхванат и западната […]