Този кемпер има втори етаж със спалня и офис

NetNews

Кемперите със надстройки са добри за т.нар. увеличена жилищна площ. Но с тях колата става по-висока и вече не е в състояние да се кара навсякъде.

Компанията Bürstner Lyseo решава проблема по оригинален начин. Покривът над кабината се издига, когато стените на втория етаж са напомпани.

Според компанията стените се надуват само за 90 секунди. Има и сензор за налягане, който дава сигнал за допомпване на стените, ако изведнъж в студена нощ налягането в тях спадне.

Височината на втория етаж достига 100 сантиметра. В кемпера има голяма спалня с матрак, както и бюро и стол за работа.

Страничните стени на надстройката са проектирани така, че покривът да не се срути поради загуба на налягане в тях. За това се използва подсилен дизайн със специални камери, разположени по строго определен начин.

Можете да стигнете до втория етаж, като използвате стълба, разположена до страничната врата. На приземния етаж има модерна кухня, газова или индукционна готварска печка с разтегателен аспиратор и голям работен плот до него.

Засега няма други подробности за този кемпер – това е демонстрационна кола преди да се пристъпи към серийно производство. Компанията очаква да започне производство през 2022 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манолова: Партиите на промяната и протеста ще направят кабинет

„Комисията ми пак ще я има. Но ще я пуснем във второ, подобрено издание. Ще добавим и други сектори, в които има най-много „аномалии“. Да речем калинки, които получават по-големи заплати от премиера и президента. Това са шефове на държавни дружества. Истината започна да се осветява по време на Комисията […]