Томас Тухел: Агуеро е футболист от световна класа

NetNews

Мениджърът на Челси Томас Тухел записа с похвали Серхио Агуеро. Аржентинският нападател напуска Манчестър Сити през лятото, когато договорът му изтича, а лондончани са смятани за фаворити за подписа му.

"Не са нужни думи, за да се опишат постиженията му. Той е футболист от световна класа. Има три турнира, в които участваме ние и Манчестър Сити, така че няма да говоря за техен играч", заяви Тухел.

Той говори и зи Ерлинг Холанд: "Има голяма новина около него и агента му. Изглежда те създават състезание за играча. Той е играч на Борусия (Дортмунд). Разбира се, обещаващ играч, но той не е в нашия състав".

Тухел, който по-рано днес получи наградата за мениджър на месец март, коментира, че е изключително важно отборът да завърши в топ 4 и да се класира за Шампионската лига, тъй като това ще се отрази на лятната селекция.

"Ситуацията е странна поради пандемията. Трябва да се адаптираме и да сме търпеливи. Дали има пазар? Как ще изглежда? Какво ще можем да инвестираме? И други подобни въпроси. Ситуацията не е ясна и според мен е най-добре да бъдем търпеливи и с клуба сме на едно мнение по този въпрос. Предстоят ни осем решителни седмици, пълни с решителни мачове, в които можем да постигнем целите си", заяви германецът.

Битката на лондончани за топ 4 продължава утре с домакинство на Уест Бромич. Следващата седмица Челси гостува на Порто в първи мач от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бивш футболист на Левски: Получих прякора си в България

Бившият любимец на феновете на Левски Бабатунде Адениджи разказа как привържениците на "сините" са му измислили прякора Тигъра. Нападателят, който в момента играе за тима от Саудитска Арабия Ал-Фейха даде интервю за soccernigeria.com, като призна, че е прякорът му отива и го кара да играе по-добре във всеки един двубой, […]