Тома Биков: Слави това го прави 30 г.

NetNews

Слави е предвидим, това, което прави днес, го е правил 30 години. Нашият опонент са хаосът и безотговорността, техен патрон е Румен Радев, нашият опонент е Румен Радев. Това коментира Тома Биков от ГЕРБ в "Панорама" по БНТ.

По думите му всички депутати от ГЕРБ ще бъдат в залата и ще гласуват "против" предложеното правителство от "Има такъв народ".

"Ако това правителство не бъде избрано, ако отидем на нови избори, това означава да нямаме бюджет за 2022, да влезем без парламент в здравната, икономическата и здравната кризи. Тепърва ще видим резултатите на служебния кабинет, ще носи отговорност за провалената ваксинация, за разчистването на ръководството на най-добрата болница "Пирогов" с изгонването на Балтов", заяви Тома Биков.

Той поясни, че в момента по-брутален лобизъм за определени частни болници не е виждал.

"По-добре за нас е да остане служебното правителство, защото ще има избори 2 в 1, за нас не е страх и проблем да остане служебният кабинет, ако някой си мисли, че ще ни уплаши с Бойко Рашков. Ние в момента сме в положение, в което трябва да избутаме зимата", каза още Тома Биков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Татяна Дончева: Няма хора с капацитет сред предложените за министри

За "Изправи се БГ! Ние идваме!" е без значение, че е сменена кандидатурата за правосъден министър в проектокабинета на "Има такъв народ", защото сред предложените за министри "персони" няма хора с капацитет. Това коментира в "Панорама" по БНТ Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме!". "Казвам го откровено и […]