Томислав Дончев: Хубавец, малка булка и нова интрига

NetNews

Едно време да се гледа по телевизията политика беше скучна работа. Едни хора се карат за бюджети, параграфи, членове, спорят за някакви технически термини. Скука! Затова хората гледаха комедийни предавания и сериали. Сега вече политиката е по-смешна. Имаме ли главен комедиант? Имаме, как да нямаме! Имаме и асистент-комедианти. И непрекъснато сме в сериала. Това каза на среща със симпатизанти на ГЕРБ във Видин Томислав Дончев. Според него вече имаме всички нужни персонажи за успешен сериал.

„Хубавец, малка булка и всеки ден нова интрига – няма значение дали е любовна, финансова, сексуална и т.н. Всеки ден! Няма нужда да гледате сериали, гледайте политика по телевизията“, пошегува се той.

И даде пример: „Хем нямаме решение за оръжие за Украйна, хем точно на нас спират газа. Това е уникално. Това даже някой да иска да го направи, не съм сигурен ще успее ли да го постигне“, каза Дончев, цитиран от Varna24.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Хванаха британски депутат да гледа порно в парламента

Британски депутат беше отстранен от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън след обвинения, че е гледал порнография на телефона си в залата на Камарата на общините. Нийл Париш каза, че е отворил нецензурното съдържание по погрешка, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Париш беше отстранен вчера от депутатското си място, след […]