Том Форд остана вдовец

NetNews

Ричард Бъкли, съпругът на топдизайнера Том Форд, си е отишъл на 72 години от естествена смърт в дома им в Лос Анжелис, след продължително боледуване, съобщава "Daily mail", цитиран от life.dir.bg. Двамата са заедно вече 35 години и имат син Александър Джон "Джак" Бъкли Форд, който в четвъртък навършва 9 години. И Том, и Джак, са били до Ричард в последните му часове.

Дизайнерката Стела Маккартни, която е кръстница на Джак, изрази съболезнования в Instagram и каза:

"Да наречеш Ричард скъп и обичан приятел е привилегия. Изпълнена съм с дълбока, дълбока тъга. Той беше толкова обичан, толкова уважаван и толкова лудо и страстно посветен на вас, Том и Джак, че животът му беше съвършено цялостен".

60-годишният Том Форд се запознава с Ричард Бъкли на модно ревю в Ню Йорк през 1986 г. Форд е разказвал, че той и Бъкли се возели заедно в асансьор и усетили веднага неудържимо привличане. До края на пътуването Том е знаел, че е намерил мъжа, с когото ще прекара остатъка от живота си.

Двамата сключват брак през 2014 г. малко след като САЩ легализира браковете между еднополови двойки.

При последната си изява, на Седмицата на модата в Ню Йорк, Том Форд беше без партньора си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Охранителите на Путин и Охранителя : прилики разлики в осребряването на охраняването

Да си охранител на вожда и да направиш кариера на важен пост в държавната йерархия не е патент на Бойко Методиев(ич) Борисов. Това е руски стандарт. Смъртта на министъра на извънредните ситуации на Русия Евгений Николаевич Заничев при инцидент по време на учение в арктическата зона край Норилск на 8 […]