„Топлофикация София“ връща парите на русенката, която никога не е имала имот в столицата

NetNews

Жената, която два пъти се оказа длъжник на "Топлофикация София" без никога да е живяла в столицата и да притежава имот в града, ще получи обратно парите си, а запорът върху банковата ѝ сметка вече е вдигнат, предаде БНТ.

Както вече ФАКТИ писа, в рамките на 6 години Цанка Димитрова от Русе два пъти се оказва длъжница на "Топлофикация София" без никога да е живяла или да има имот в столицата.

А сумата, която дължи на "Топлофикация София", след запора на съдия изпълнител е 9 350 лева. Парите междувременно са изтеглени от сметката ѝ. Изведнъж казусът за Цанка Димитрова неочаквано започна да се разплита след като се превърна в новина в "По света и у нас".

В понеделник сутринта ЧСИ да се свърже с моите представители и да искат банковата ми сметка, за да ми преведат обратно парите, които са взети неправомерно. Така че аз много благодаря на БНТ. Не знам какво бихме правили в ситуации такива, ако не са медиите, казва Цанка Димитрова.

Частният съдебен изпълнител е съобщил на Цанка Димитрова, че вече е подадена молба за прекратяване на делото, а "Топлофикация София", отново чрез БНТ, ѝ поднесе извинения. Но тя продължава да се пита:

Аз все още нямам никакъв отговор на моите жалби. Добре, грешката е изправена, обаче личните ми данни все още продължавам да се чудя как са попаднали там, в тяхната база данни. Тези хора трябва да си платят еквивалент на грешката.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 27.10.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес няма да можете напълно да контролирате ситуацията, макар че отстрани ще изглежда точно така. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ, колкото и да не искате. Телец Днес много от нещата, които са били лични, ще станат обществени. Ако не искате да […]