ТОП тенденциите в интериора тази есен

NetNews

Освежителните ремонти са необходими. Не само, за да ви е уютно у дома, но и за да се "почине" мозъкът ви, коментират специалисти. Ето и някои тенденции тази есен в интериорният дизайн.

Кадифе

Кадифените "парчета" в хола, спалнята, трапезарията. Те могат да бъдат под формата на възглавници. "Внасянето на тази по-тежка материя прави дома по-уютен и топъл", коментират едни от най-големите интериорни дизайнери. Стените също е добре да бъдат пъстри било то под формата на тапет, боядисана стена или дори декоративен корниз.

Глина и мозайки

Големият хит тази есен ще са венецианската мазилка, римската глина и варокиновите стени. Също така и много извивки – дивани, вази, лампи и други.

Каре и щампи

Карираните щампи навлизат с пълна сила в интериора тази есен. Ще ги видим върху килими и текстил, тъй като това са местата, където най-лесно могат да бъдат вплетени в домашния уют. Кафявите детайли в мебелите, както и декоративните елементи вече са факт и присъствието им ще нараства през идващата есен.

Селският начин на живот

Много от хората през последната година се влюбиха в този уютен и спокоен начин на живот, който предлага селото. Може да го пренесете у дома благодарение на декорацията – дървени кошници, изкуствени пъстри цветя.

Неутралност

Неутралното в интериора започва да се превръща в норма. То е добре дошло за тези, които не знаят как се чувстват и не желаят да предприемат драстична промяна у дома. Простите цветове на неутралното са вечни, вписват се във всеки стил и търпят всеки каприз.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Има ли право работодателят да изисква от служителите да се ваксинират?

Работодатели у нас вече настояват служителите им да се ваксинират. Това предизвиква полярни мнения. Основният въпрос е – законно ли е. В сигнал до bTV се твърди, че в завод ''Костал'' в Пазарджик всички новоназначени служители трябва да разполагат с документ за ваксинация срещу COVID-19. Ако такъв не се представи […]