Тотнъм ще глоби Ло Селсо и Ромеро след фарса на Бразилия – Аржентина

NetNews

Тотнъм ще глоби Джовани Ло Селсо и Кристиан Ромеро, след като двамата бяха въвлечени в прекратяването и последвалата отмяна на сблъсъка между Бразилия и Аржентина.

Световната квалификация в зона КОНМЕБОЛ бе преустановена в началото на първото полувреме, след като бразилски здравни власти нахлуха на терена. Официалните лица от АНВИСА твърдят, че четирима футболисти на Аржентина, включително Ло Селсо и Ромеро, не са се подложили на задължителната 14-дневна карантина при пристигането си в Бразилия от Великобритания.

Според football.london, Тотнъм ще глоби двамата играчи, когато те се завърнат в страната. Двамата, заедно с Емилиано Буендия и Емилиано Мартинес от Астън Вила, се присъединиха към състава в Бразилия от Великобритания, която е в „червения списък“ в Бразилия, а това изисква двуседмична изолация. Ло Селсо, Ромеро и Мартинес стартираха в мача между двата южноамерикански гиганти. Висшата лига единодушно реши да не освобождава играчи за международни мачове в страните от „червения списък“ по време на този прозорец от срещи.

Въпреки това, въпросните четирима играчи избрали да се включат в националните си отбори, нарушавайки взетото решение на Премиършип. Очаква се и Давинсон Санчес да бъде глобен, тъй като пътува за двубоите на Колумбия. „ФИФА потвърждава, че след решение на делегатите на мача, квалификационната среща за Мондиал 2022 между Бразилия и Аржентина е отменена. Допълнителни подробности ще бъдат обявени в най-скоро време“, се казва в съобщение на ФИФА.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Роднини на жертви на самолетна катастрофа обвиниха Русия в лъжа

Роднини на жертви на катастрофата на самолет на Малайзийските авиолинии в Украйна обвиниха днес Русия, че лъже за предполагаемата си роля в свалянето на самолета, предаде Ройтерс, цитирана от Новини.бг. Близки на загинали започнаха да дават показания по гледаното пред съд в Нидерландия дело за предумишлено убийство срещу четирима обвиняеми. […]