Тото подклажда напрежението около „Ъпсурт“, извади лични чатове (СНИМКА)

NetNews

Гостуването на новоизлюпения политик и рапър Ицо Хазарта в подкаста на колегата му Тото ядоса бившия член на „Ъпсурт“ Буч и той изригна с големи разкрития за бившия си колега. Буч изброи стари скандали с бившия си колега, неразбирателства по неговите думи – лъжи и обиди, изречени от Хазарта спрямо него. Нападна и Тото, че не го е потърсил за коментар, след като е бил очернен по такъв грозен начин пред голяма аудитория, пише Шоу Блиц.

Монетата се оказа отново с две страни, както самият Буч оповести, и Тото извади личен чат с него, който опровергава написаното от бившия член на „Ъпсурт“ и се оказва в известна полза за Тото. Или поне така изглежда на пръв поглед.

Под признанията на Красимир Геров, както е истинското име на Буч, в социалните мрежи Тото коментира, че това са „откровени лъжи“. За да подплати думите си, рапърът от група „СкандаУ“ прилага сктрийншот на своя кореспонденция с един от основателите на „Ъпсурт“.

От написаното става ясно, че всъщност Буч е получил покана да бъде гост в онлайн предаването на Тото, на която не е откликнал. „Не значи, че съм длъжен да приема“, казва Буч. Всъщност, Буч е канен да застане очи в очи с Тото много преди Хазарта. Тогава е отказал, но реално и името му не е било замесено в скандал.

Сега има пълното право да протестира, защото е замесен в разговор, в който не присъства. И името му е очернено, без да има възможност да се защити. От други коментари в социалните мрежи става ясно, че това е честа практика на Тото. Той често клюкари с гостите си по адрес на някой друг, който не може в момента да се защити. Пресен пример е и разговорът му с певицата Кали, където двамата сринаха със земята Глория.

„Тото не го прави за пръв път този трик. Даже наскоро го направи отново. Системно е. Радвам се, че все пак намери време да напишеш и твоята гледна точка, понеже както сам ти каза, чухме другата, но не и твоята“, пишат бдителни зрители, които са наясно как работи Тото в сферата на журналистиката.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Макрон се закле да изгради „по-силна Франция“

Френският президент Еманюел Макрон, при встъпването му в длъжност за втори мандат, обеща да изгради по-силна Франция и да използва нов метод на управление. „Обещавам да изградя планета, която е по-добре пригодена за живот, Франция, която е по-жива и Франция, която е по-силна“, каза той в речта си в Елисейския […]