Тошко Йорданов: Невероятна свобода. От 14 гости – 10 управляващи

NetNews

Често хора като нас казват, че медиите са наведени пред властта. Сега, дали стоят на колене или на четири крака, не е важно. Но пък част от тези медии самоотвержено лъжат, че не е така и дори се обявяват за свободни. Затова сега ще ви покажа нещо. Пък вие не сте прости, въпреки, че Борисов ви мисли за прости.

И така.

Едно от публицистичните предавания на БТВ, основното им публицистично предаване, защото е всеки ден е предаването “Лице в Лице”. А БТВ упорито твърдят, че са свободна телевизия с обективно представяне на нещата.

Нека видим дали е така.

Аз си надвих мързела и проверих кои са гостували в това политическо анализиращо предаване в периода от 12 януари до 27 януари.

Предаването е имало 14 политически изявени лица:

· 12 януари – Румяна Коларова – неприкрит апологет на ГЕРБ

· 13 януари – Красимир Каракачанов – министър на отбраната

· 14 янури – Александър Андреев – новият шеф на ЦИК избран с гласовете на ГЕРБ, "Обединени патриоти" и "Воля" и в момента активно саботира видеонаблюдението на изборите.

· 14 януари – Кристиян Вигенин БСП

· 15 януари – Димитър Стоянов – гласен секретар на президента и Станислав Атанасов – зам. председател на ДПС. ДПС, които са в невероятно случайно сътрудничество с ГЕРБ

· 19 януари – Георги Харизанов – безпардонен апологет на ГЕРБ

· 21 януари – Теменужка Петкова – министър на Енергетиката и Корнелия Нинова (БСП)

· 22 януари – Лъчезар Борисов – министър на икономиката и Илиан Тодоров – областен на София, той е от Атака, а областните се назначават от министерски съвет

· 27 януари – Деница Сачева министър на труда, Александър Сабанов от ВМРО и Тома Белев (еколог)

И така да теглим чертата.

От всички 14 гости, в политическото предаване на свободната БТВ, 10 са представители на управляващите.

Двама са от БСП.

Един е от хората на президента.

И има един еколог за цвят.

10 от общо 14. Невероятна свобода, невероятно представяне на всички гледни точни, невероятна френска любов. Слочаенос? Не мисла!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задължителни тестове за COVID-19 за всички работещи след локдауна в Кипър

Кипър прави бързите тестове за коронавирус задължителни за всички служители, които се връщат на работа след локдауна, и въвежда задължително седмично тестване във всички компании. Националната програма за безплатен скрининг на работното място е част от стратегията за постепенна деескалация на коронавирусните ограничения в страната. От днес до неделя бързи […]