Тошко Йорданов: Няма да оттеглим Петър Илиев

NetNews

Няма да оттеглим Петър Илиев. Това заяви в предаването "Лице в лице" по бТВ председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

Подстригал съм си косата, защото така съм решил. Който иска, да провери какво се случва, когато си подстрижем косите. Това каза пред бТВ Тошко Йорданов, депутат от ИТН, който днес се появи в ефир с обръсната глава.

Предателство от страна на ИБНИ нарече Йорданов отстъплението им да подкрепят кабинета на ИТН.

Неподкрепяйки този кабинет, много неща няма да се случат, за които говорихме и се договорихме. Една от партиите на протеста предаде тези искания, предаде хората, които протестираха и блокират този процес. Иван Гешев може да е спокоен, защото предателите от ИБГН му осъществиха този комфорт, посочи той.

Прекрасни морални авторитети са това, щастлив съм, че чертата беше теглена от тях, говоря за хора, които се занимаваха с поправката Ванко 1, заяви Тошко Йорданов и отсече, че няма да оттеглят Петър Илиев от кабинета, както поискаха от БСП. Петър Илиев е прекрасен юрист, той е от малцината, които са печелили дела срещу КС, посочи сценаристът-депутат.

Всеки обиден човек може да е по-емоционален, важното е какво е казал и къде е истината, заяви още Тошко Йорданов.

В момента сме само в хипотеза за другите две партии, коментира още той. Нека дойде утре, нека видим какво ще направят те, заяви той.

Да сте ни чували някога да казваме на БСП какво да правят в партията си, попита реторично той и посъветва останалите да си гледат техните партии.

Петър Илиев има адвокатска кантора и ни е помагал по време на референдума. Това не е фирма, която се занимава с обществени поръчки, това е адвокат, отсече човекът на Слави Трифонов.

Предполагам, че човек си храни егото, когато е почетен консул на една страна, той няма юридическа стойност. Важно е човекът какви професионални качества има, каза той. Според Йорданов Барбадос не била офшорна зона.

С удоволствие бих бил почетен консул на Доминикана, но нямам такива контакти. А Петър Илиев е познавал правителството на Барбадос и това е било одобрено от нашето правителство. Задайте въпрос на това правителство, което е одобрило Петър Илиев защо го е одобрило, посочи той.

Татяна Дончева е хубаво да започне да мисли преди да говори. Тя говори откровени лъжи, не може точно тя да говори за морал, това е отвратително, отсече Тошко Йорданов.

Има ли нещо доказано срещу Петър Илиев, попита Станислав Балабанов. Защо днес след като има ново назначение в АДФИ, не видим фактите за Асен Василев – той е един крадец на интелектуална собственост. Да видим Кирил Петков, човек, който позволи зам.-министър на финансите да отпуска пари през фонд на собствения си съпруг….медиите мълчат. Това са фактите. Защо бившия министър на Борисов Христо Иванов говореше после по телефона: Здраве, желаем, господин премиер, коментира още Балабанов.

Те отговориха, че зад нас се крие дългата ръка на ДПС, допълни той.

Нито един от хората, които предлагаме, не е бил министър, не е работил с обществени пари и не можеш да го закачиш за тоя или за оня. Лъжа е, че Петър Илиев е бил във фирма на майката на Пеевски и не е червен комунист, заяви Тошко Йорданов.

За Асен Василев е имало съдебна експертиза и е доказано, че кодът е откраднат от компютър, който той е изнесъл, припомни Йорданов за служебния финансов министър. Има извънсъдебно споразумение, защото виновната страна е поискала това, заяви още той.

Що се отнася до книгата на Петър Илиев и въпроса за плагиатството, Йорданов заяви, че много скоро ще излезе нещо друго, което ще е за този, който твърди, че е взето от него.

Той е изкупил всичките си книги, контрира го водещата.

Г-жа Киселова какво е правила 6 години, попита реторично Йорданов. Ако се чувствам ощетен, ще го осъдя и за 2 лева. Човек води такова дело, за да си запази достойнството, посочи гостът в студиото

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Технологията е арабска, напитката - полска: това е историята на водката

Водката за първи път се споменава в полски и руски рецепти през 30-те години на 16 век. Оттогава тя е още един предмет за спор между двете държави: Кой я е произвел пръв? Конкуренцията между Полша и Русия е вековна, включително в сферите на архитектурата и гастрономията. Особено дразнещо за […]