Трансфер на Левски зацикли

NetNews

Трансферът на Драган Михайлович в Левски е зациклил за известно време. Причината затова обаче не са "сините", пише „Мач Телеграф“. Защитникът, който е роден в Босна и Херцеговина, но има и швейцарски паспорт, бе чакан на "Герена" вчера за окончателни преговори и медицински тестове. Това обаче не се случи.

Михайлович уж трябваше да разтрогне с лекота договора си с АПОЕЛ, който е до 2022 година. Нещата обаче не се получават така, както смятаха медиите в Кипър.

Десният бек все още се пазари с ръководството на тима от Никозия. Защитникът не е играл от август насам. Ръководството на АПОЕЛ обаче явно иска да си спести разни бонуси, които дължи на играча, за да се стигне до разтрогване по взаимно съгласие.

Така все още не е ясно кога и дали въобще трансферът на Михайлович в Левски ще стане факт.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Миндов: Около 10% са желаещите да се ваксинират срещу COVID-19

Процентът на желаещите да си направят имунизация срещу COVID-19 е между 5 и 10, съобщи председателят на Сдружението на софийските общопрактикуващи лекари д-р Георги Миндов в "Тази сутрин" по бТВ. По неговите думи в последно време има засилване на интереса, но все още много малко хора искат да се ваксинират. […]