Треньорът на Лудогорец: Разбираме много добре колко тежка задача имаме

NetNews

Родният шампион Лудогорец може да обърне развоя на битката с Малмьо и да се класира за групите на Шампионската лига. Това обяви треньорът на българския Валдас Дамбраускас преди реванша с шведския тим, в който "орлите" трябва да наваксат пасив от 0:2.

"Няма как да разкривам какви промени ще правим, вероятно Кирил Десподов ще играе. Тренирахме неща, които да ни помогнат да играем по-добре. Времето беше кратко, но ние сме позитивни и това е най-важното нещо. Вярваме и работим здраво", каза Дамбраускас.

Литовският треньор описа Малмьо като изкачване на стръмна височина.

"Разбираме много добре колко тежка задача имаме и колко голяма височина трябва да преодолеем. Но това е резултат, който не е невъзможен за нас, с хората, които ни подкрепят знам, че можем да се справим. Резултатът, с който загубихме, не е невъзможен за наваксване. При 0:2, ако вкараш един гол, става трудно за съперника", коментира Дамбраускас.

Според него, ако Лудогорец покаже силните си страни, а не слабостите от мачовете в Швеция, има голям шанс.

"Не усещам напрежение, предпочитам да се наслаждавам на футбола и да живея в настоящето, не да мечтая. Но съм перфекционист в своята работа и искам максималното. Знам, че Лудогорец е в период на трансформация, но да играем в плейофния кръг не трябва да бъде максимум за нас", добави още Дамбраускас.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Симона Велева: Изборите за президент могат да бъдат между 24 септември и 14 ноември

Президентските избори могат да бъдат между 24 септември и 14 ноември, а Народното събрание трябва да насрочи точната дата. Това обясни в предаването „Лице в лице“ по bTV докторът по конституционно право в СУ „Св. Климент Охридски“ и експерт Симона Велева. Тя уточни, че Конституцията не се занимава пряко с […]