Трябва да си платят за всичко

NetNews

Престъпленията на тази власт спрямо българската нация са не едно и две. Чашата отдавна е преляла, търпението и толерантността на българите е трудно обясним феномен, но задаващият се тотален провал с ваксинацията у нас поражда у всеки добър гражданин чувства на силна ненавист към нискокачествения пролетариат, наречен ГЕРБ, който е превзел ключовите държавни институции – и на ниско, и на средно, и на високо ниво.

От материал на Свободна Европа става ясно, че главанаците в родното здравеопазване са поръчали едва 6 милиона ваксини, не малка част от които са на компаниите, чиито ваксини все още не са одобрени в Европейския съюз. Най-много ваксини са поръчани от AstraZeneca, чиято ваксина е по-евтина, но така или иначе все още неодобрена в ЕС. Според разчетите на здравното министерство до края на юни тази година с ваксина ще могат да се сдобият едва 2,3 милиона българи над 16-годишна възраст. И това, въпреки че правителството е имало възможност да поръча много повече ваксини, и това въпреки че са необходими по две дози на човек, и това, въпреки че у нас предстоят избори и хората ще има своите притеснения и трудности, по отношение на гласуването. С други думи, извършено е престъпление спрямо нацията! Очевидно правителството съзнателно мотае ваксинирането в страната, за да може колкото се може по-малко хора да излязат да гласуват. Страхът да властва. Затова и в последните дни ГЕРБ започнаха да питат защо президентът дал заден ход за 28 март.

Но дори да оставим на страна изборите, то колко още българите ще живеят в мерки, в случая и заради критично бавното ваксиниране?

Кампания про-ваксинация на практика няма, още не е започнала и не е ясно дали ще има, а в същото време Израел е близо до това да ваксинира цялото си население.

Освен всичко това, герберският пролетариат отиде на консултации при президента, където каза, че няма как броенето на бюлетините да се излъчва на живо, защото не навсякъде имало добро покритие с интернет. Толкова успя да измисли машинната инженерка, която по някаква случайност се е озовала във високата институция Народно събрание. Че даже и го председателства, което свидетелства за принизяването и освинването на парламентаризма у нас.

Не можело и българите в чужбина да гласуват по пощата. Ама, разбира се, как ще може? Ако не им се попречи да гласуват ще вземат да обърнат вота.

В същото време преди минути онзи, дето е чел само Винету, огря по кожено яке в Хаджидимово за поредната си пиар акция. Щели до събота да възстановят някакъв мост за местните. Велико и гениално достижение, нали? Картинката около него наистина може да доведе до отчаяние всеки българин, мечтаещ България да се модернизира и заприлича поне на страните от Централна Европа. Тази картина е производство на Прехода, дирижиран от комунистическата Държавна сигурност. Именно някои от нейните деятели създадоха медийния продукт Борисов и посредством почти всички правителства от 1990 г. насам – все техни, както се казва, успя да раздели максимално страната на София и провинция, на големи градове и по-малки населени места, за да може да подчини във феодален строй бедните хорица, решили да битуват там, където са родени. Да, точно такива бяха хората около Еднокнижния, както го наричаше Ивайло Цветков-Нойзи преди време. Бедни и много зависими хора, изкарани под строй да пляскат на Вожда. И точно върху това много добре трябва да помислят опозиционните партии. Имат ли идеи как да се справят с това, защото тези хора, които днес пляскаха на Борисов, а такива има много из цялата страна, е твърде вероятно да гласуват за ГЕРБ. А причините за това бяха споменати преди няколко изречения.

Липсата на национални медии по време на Борисовата визита не е изненада, макар че е срамно, защото сигурно и диктаторите по света говорят по-често пред медиите. А Борисов не е такъв, той е карикатура на диктатор, както бе казал един господин, който сега е сред т.нар. остриета на ГЕРБ.

Добре е да се отбележи и че този, който имаме като премиер, отново бе без маска, въпреки че около него имаше никак не малко хора. Пореден пример за лош пример. Но какво ли е не носенето на маска в сравнение с това да поръчваш размазвания по телефона? Каквото и да е, здраве да е, вероятно ще каже нашата прокуратура.

Отклонихме се с пиар акцията на Борисов. Говорехме за управленските престъпления на ГЕРБ (предимно на тях) спрямо българските граждани. А те са много. При изреждането рискуваме да пропуснем нещо, защото такава вакханалия и умопомрачение едва ли някога е имало. Дори през соца.

Изтичането на личните данни на милиони български граждани, за което виновни май все още няма. Дано следващото управление ги намери.

Идиотското управление на водите, довело до режим на водата в Перник и още няколко места. Това е по-скоро патриотарско дело, но в крайна сметка те са си едно – проекти на ДС.

Полицейското насилие над граждани и журналисти по време на протестите, което след вътрешните проверки все се оказва, че го няма. И заради това, и заради цялостното си поведение, полицаите доказаха, че служат на върхушките, а не на обществото и очевидно не се чувстват като част от него.

Обезкървено здравеопазване, вследствие на което губим по над 100 души дневно само от COVID-19.

А обобщаващото определение е тотално и повсеместно беззаконие.

Всички гейтове, скандални записи и потресаващи изказвания на властимащи няма да изреждаме, тъй като ако го направим, ще е по-добре да издадем цяла книга. Важното в случая е след няколко месеца в България да има ново управление, което да бъде нетолерантно към всички безумици и престъпления, извършени през последните 4 години. Сегашното управление трябва да си плати за всичко. И не, това не би било реваншизъм, а възцаряване на законността.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продават два държавни имота

Министерският съвет прие Решение за даване на съгласие за извършване на продажба на недвижими имоти – частна държавна собственост, предоставени за управление на Министерството на отбраната. За Министерството на отбраната и Българската армия отпада необходимостта от ползването на два имота – частна държавна собственост, които с оглед на досегашното им […]