Турски ТИР помете бус на куриерска фирма между Враца и Монтана

NetNews

Катастрофа с турски ТИР и бус на куриерска фирма е станала на главен път Е-79 между Враца и Монтана, съобщи BulNews.

Инцидентът е между селата Сумер и Краводер. Около 65-годишен водач е управлявал служебния бус „Пежо“, собственост на „Европът“ с пловдивска регистрация, като с него бил мъж на същата възраст и около 15-годишно момче. Точно след завоя между двете населени места бил ударен от тежкотоварната машина, управлявана от около 50-годишен шофьор.

За щастие при сблъсъка няма пострадали хора, но материалните щети са големи, като по-сериозни са по „Пежо“-то.

Водачът на фирменото возило сподели, че ТИР-ът се е движил нормално и изведнъж е навлязъл в тяхната лента и ги ударил. На мястото са пристигнали два екипа на Пожарната, линейка и патрулка.

Медиците са оказали първа помощ на участниците в произшествието на място. Полицаите са тествали водачите за употреба на алкохол, като резултатите им били отрицателни.

Пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като има много разпилени частици по пътното платно, а ударените возила са точно след завоя и могат да бъдат предпоставка за друга катастрофа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цигани блъскат, ругаят и замерят с камъни девойки в търновски парк

Ромска фамилия всява страх в преминаващите в търновския парк „Марно поле“ и нарушава обществения ред. Сред последните деяния на клана е нападение и гонитба на две малолетни момичета, които карали колело, пише "Борба". Агресивните деца и младежи блъскали, скубели, обиждали, ругали и замеряли с камъни девойките. Наложило се тийнейджърките да […]