УАЗ показа „Буханка“ работеща ежедневно при температури от -45 градуса по Целзий

NetNews

УАЗ публикува в своя Instagram профил снимка на най-известния си ван, който в случая се използва като работеща машина на платформа за добив на нефт. Ежедневните температури там са минус 45 градуса по Целзий. Казва се, че снимката е направена в Арктика.

Снимката показва микробус УАЗ-452 със задвижване на всички колела в бяло. Корпусът на машината е оборудван със странични еднокрилни врати и двукрила врата отзад. Версията, която работи ежедневно при тези минусуви температури не е доработвана допълнително.

Тя е оборудвана с 2,7-литров бензинов двигател, развиващ 112 к.с. и 198 Нм въртящ момент. Моторът е сдвоен с петстепенна механична скоростна кутия и постоянно задвижване на всички колела.

В поста под снимката се казва: Арктика, минус 45 ° C зад борда и пълна липса на пътища … Но нашата „Буханка“ не се оплаква. За работниците тя е маршрутка, стая за кратко затопляне и… фотомодел. Коя друга кола е способна на това?

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Световна верига затваря десетки магазини в пандемията

Преминаването от физически към онлайн магазини върви с пълна сила сред големите търговци. Поредният пример е шведската модна верига H&M, която реши да се раздели с 30 от физическите си обекти в Испания. Решението ще остави без работа близо 1000 души. Новината съобщи иcпaнcĸия cъюз Тhе Wоrkеrѕ' Соmmіѕѕіоn (ССОО). От […]